''Predelah'' ga! Rekoh vec da je ovo poslednje pojacalo koje sam pravio a da nisam znao za drustvo sa ovog foruma ni neka osnovna,sustinska pa i ostala ''pravila igre'' kad su u pitanju vrste pojacala,kvalitet i svarni znacaj thd-a,klase pojacala,koliko kosta watt snage u odnosu na kvalitet...mnogo sam ovde naucio ali kako vise ucim-shvatam kako sve vise ne znam!

Uci se covek dok je ziv,je l'? ...
Nego,po vasim uputstvima presekao sam hladnjak i premontirao ga. Do sada je stajao horizontalno i ''prilicno dobro'' je radio posao,ali sada je situacija drugacija-osetno manje se greje! Rebra na ''dodatku'' se gotovo istovetno greju kao i na glavnom delu hladnjaka i to pri 3/4 snage oko sat vremena(ako bi pojacao na punu snagu mislim da bi mi pred kucom ubrzo svetlucale plave rotacije,i ovako sam rizikovao...) Nisam hteo da radim forsirano hladjenje jer imam mase hladnjaka dovoljno da ohladi ovo pojacalo,a nesto me i svrbi levi dlan...

Pri ovom preuredjenju sam jos dobio i na prostoru-sve u svemu-zadovoljan sam. Evo par slika,znam da nije nesto 'spec.' ali to je rezultat moje urodjene nestrpljivosti. Pozdrav i VELIKO HVALA svima vama koji pomazete!