Pokrećem ovu temu opet s nadom da ću rešiti problem.
U prilogo je šema kako sam ja razumeo od elektronike koja je bila ali se dosta raspala pa moguće i da nije tačna.
Svećica je "bacala" varnicu ali previše rano pa sam morao da držač sa magnetima okrenem i motor je upalio ali nije lepo radio i uopšte nije primao gas, na istoj testeri je probana fabrička elek. i radela je dobro što znači da je do te elektronike.
Namotaj su premotani, valjda dobro jer nisam ja motao i bili su oba u prekidu pa nisam znao koliki je otpor bio.
Držač sa magnetima se sastoji iz 2 magneta, ima još 2 koji liče ali nisu namagnetisani, verovatno da ne bi bilo kao zamajac.
Guglanjem nisam našao istu šemu/elektroniku, postoji jedna sa ruskog sajta približno ista.
Oko tiristora nemam neko znanje pa mi nije jasno da li manji namotaj samo pali/gasi elektroniku ili ima još neku ulogu.
Jezgro je u obliku slova T i izlazi na 3 strane iz kućišta, prvo magneti pređu preko manjeg namotaja pa većeg a trećem je masa kućišta/motora.
Bobina ne znam na kojem naponu radi (mogu da proverim) ali ako neko ima ideju kako da preko jednog ili oba namotaja napravim elektroniku koja može da napaja bobinu (bez posledica) bio bih mu zahvalan ako bi to podelio.
Šemu koju sam našao na ruskom sajtu (sa 2 namotaja) bi trebala da veći namotaj ima 4 puta veći otpor od manjeg a kod mene je oko 5,1.
Takođe sam našao šemu sa jednim namotajem za koju me isto zanima može li završiti posao.
Hvala!
P.S. Na mojoj šemi tiristor: gejt je povezan preko diode na manjem namotaju, anoda na masu(zajedničku za oba namotaja) a katoda na vod sa kondezatorom. Opet sve ovo nemora biti tačno!
Aca 93