Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Otkrivanje ip adrese osobe koja uznemirava!

[es] :: Windows mreže :: Otkrivanje ip adrese osobe koja uznemirava!

[ Pregleda: 6458 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

djordjevic_i
Ivan Djordjevic
Tf Cacak
Cacak

Član broj: 212093
212.200.200.*

Sajt: www.codeart.in.rs

+2 Profil

icon Otkrivanje ip adrese osobe koja uznemirava!25.10.2009. u 22:16 - pre 188 meseci
Molio bih za malu pomoc. Zeleo bih da saznam ip adresu osobe koja mi je u kontaktima na windows live messenger-u. Inace, salje mi neprekidno gluposti, uznemirava... Sumnjam na nekoga, pa bih zeleo da potvrdim da li se salju poruke sa tog mesta za koje sumnjam. Inace, osoba se lazno predstavila, a ne zelim da je uklonim iz kontakata dok ne otkrijem ko je zaista. Preko komandne linije sa netstat komandom mi ne uspeva, ne mogu nikako da dobijemo odgovrajucu ip adresu, a znam da ne mogu jer sam probao da dobijem ortakovu ip, koju mi je otkrio, a inace je video na nekom od mnogobrojnih sajtova te vrste, ali ja u komandnoj liniji ne dobijam onu koja zaista jeste, pa tako ne mogu ni smaraca da "provalim". Bio bih zahvalan ako bi neko mogao da pruzi bilo kakvu pomoc.
Ivan Djordjevic

Odgovor na temu

valjan
Janko Valencik
Software Deployer
Schneider Electric
Novi Sad

Član broj: 158605
*.adsl.eunet.rs.

+553 Profil

icon Re: Otkrivanje ip adrese osobe koja uznemirava!26.10.2009. u 08:28 - pre 188 meseci
Ako se "smarac" konektuje preko proxyja, ni neces moci pronaci njegovu IP adresu, videces samo adresu proxyja.

Postoji jos jedan nacin osim netstat komande, ali ne znam koliko je efikasan. Najpre treba da skines i instaliras Messenger Plus! Live sa http://www.msgplus.net/, a zatim da u njega dodas IPGet skriptu (ja sam nasao nekoliko download linkova, ovaj link radi a verovatno ih ima jos).

Odgovor na temu

Danilo Cvjeticanin
Danilo Cvjeticanin
Apatin-Beograd

Član broj: 9614
77.46.214.*

+37 Profil

icon Re: Otkrivanje ip adrese osobe koja uznemirava!26.10.2009. u 11:07 - pre 188 meseci
Reci mu da ti posalje neku sliku ili neki drugi file, pa u komandnoj liniji kucaj netstat.

P.S Sta bi sa njegovom IP adresom? :)

[Ovu poruku je menjao Danilo Cvjeticanin dana 26.10.2009. u 12:55 GMT+1]

Odgovor na temu

acatheking
Aleksandar Ristić
Beograd/Mirijevo

Član broj: 6769
*.absolutok.com.

+28 Profil

icon Re: Otkrivanje ip adrese osobe koja uznemirava!26.10.2009. u 11:42 - pre 188 meseci
Ili ga navuci nekako, smisli pricu, da ode na http://www.whatismyip.com/ pa nek ti ocita adresu :)
Volim da se vozim grackim autobusom.
Gracki autobus jede sitne pare,
gracki autobus zna kad treba stane.

Odgovor na temu

djordjevic_i
Ivan Djordjevic
Tf Cacak
Cacak

91.150.117.*

+2 Profil

icon Re: Otkrivanje ip adrese osobe koja uznemirava!26.10.2009. u 14:18 - pre 188 meseci
Pa, to sa navlacenjem je neizvodljivo. Netstat komandom sam pokusavao, ali nemoguce je, ne dobijam je nikako. Sumnjam d aje ta osoba iz kg, a ako znam ip, potvrdicu da li je zaista sa tog mesta i znacu ko je, jer niko drugi iz kg ne bi mogao da me uznemirava. Skinuo sam x-netstat proffesional, ali ne znam da li bih i kako, a verovatno moze da se u njemu vidi ip, sa kojom komuniciram preko tcp/ip protokola?
Ivan Djordjevic

Odgovor na temu

djordjevic_i
Ivan Djordjevic
Tf Cacak
Cacak

91.150.117.*

+2 Profil

icon Re: Otkrivanje ip adrese osobe koja uznemirava!26.10.2009. u 14:22 - pre 188 meseci
Posumnjao sam na proxy u startu, ali mislim d amu inteligencija ne dozvoljava da podesi parametre za koriscenje proxy-ja. Pokusacu ovo sa msg plus, pa se javljam. Uglavnom, hvala ti.
Ivan Djordjevic

Odgovor na temu

[es] :: Windows mreže :: Otkrivanje ip adrese osobe koja uznemirava!

[ Pregleda: 6458 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.