najprije zelim sve da vas pozdravim....a onda bih htio da vam kazem svoj problem....a on je na prvi pogled banalan al' bez obzira nemam lijek za njega....dakle, desava mi se da se mis odjednom ukoci i automatski i komp uspori ako ne i totalno zakoci...i onda nakon nekog vremena kao da se opet otkoci i kratko radi nesto sjecka u radu i onda opet pocne da prekida i zakoci....a jos moram napomenuti da kad se otkoci, komp prikazuje kao da sam ja aktivirao neke tipke a u stvari nista nisam dirao...dakle mis je opticki i ne bih rekao da je hardver u pitanju i bilo kakvi problemi sa kablom jer mi se to isto desilo prije nekog vremena i onda sam sve porpavio formatiranjem sistema...zahvaljujem se svima unaprijed na korisnim idejama jer je ovo zaista vrlo iritirajuce za mene!!!hvala jos jednom
skinuo program uradio scan nasao nekih par greskica sve ispravio i komp radio neko vrijeme ok da bi mi se onda opet isto desilo...bas s***** zesce....prijetelju ne znam vise koji mu je ..jebem mu misa!!!
Ako je nasao najbolje resenje da bi se uverio da li je do misa ili Windowsa je ponovna instalcija Windowsa. Verovatno, ako je softverski kvar, da je doslo do korupcije Windows sistemskih fajlova. Mozes eventualno pre toga pokusati System Restore na neki datum kad je racunar dobro radio.