Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Samsung HR773 nece da reprodukuje DVD R+ diskove

[es] :: Multimedijalni uređaji :: Samsung HR773 nece da reprodukuje DVD R+ diskove

[ Pregleda: 1031 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

degol
ent
beograd

Član broj: 227993
80.93.235.*

icon Samsung HR773 nece da reprodukuje DVD R+ diskove14.07.2009. u 08:15 - pre 192 meseci
Dakle imam ovaj HR773 vise od pola godine i moja iskustva su sasvim OK. Uredjaj lepo radi u odnosu na ono sto moze da radi tj. sta pise u manualu. Bilo bi super kada bi mogao npr jos i da gledas DIVxove ili slusas MP3ove dok se snima ali boze moj.

Snimio sam dosta toga na diskove i sada dolazi moje pitanje. Radi se o snimanju DVD R+ diskova. Od skora rekorder ne moze na njemu snimljene DVD R+ diskove da reprodukuje. Rezem Verbatime 16x a probao sam i Maxell-e. Sa DVD RW+ i DVD R- nema nikakvih problema. Cak ni iste DVD R+ snimljene sa PC-a ne moze da reprodukuje - cuje se neko kliktanje i najcesce se rekorder zaglupi pa mora da vadi kabl iz struje.

Sta mislite jel ovo prethodno za reklamaciju posto sve drugo super radi. Ili su mozda ovi 16x ovi mnogo brzi za njega. U svakom slucaju sada kupujem samo DVD R+ za konacna snimanja.

Pozdrav svima

dg

Odgovor na temu

[es] :: Multimedijalni uređaji :: Samsung HR773 nece da reprodukuje DVD R+ diskove

[ Pregleda: 1031 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.