Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

VS WEB Developer 2005/2008(ASP.NET 2/3.5) problemi/reshenja

[es] :: Web aplikacije :: VS WEB Developer 2005/2008(ASP.NET 2/3.5) problemi/reshenja

[ Pregleda: 839 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

MukyF
Cyber Secret Service :)
BG(trenutno)

Član broj: 202269
195.252.79.*

icon VS WEB Developer 2005/2008(ASP.NET 2/3.5) problemi/reshenja22.02.2009. u 01:22 - pre 196 meseci
Pozdrav! Koristim alat Visual Studio 2008(VB,SQL,WEB Developer,ASP,ADO,...(samouk sam,koristim literaturu i internet)) i trenutno radim na izradi jednog sajta koji bi se bavio pruzanjem odredjenih usluga. Poshto odradim deo sa registracijom clanova,zelim da nakon registracije svakom clanu automatski poshaljem email,kao i da im omogucim da me na isti nacin kontaktiraju. Problem se javlja kad trebam da podesim Configure SMTP e-mail settings u Web Site Administration Tool-u.

Server Name: mail.yourserver.com (kako da dodjem do network host-a?)

Server Port: (ovde bi 25 trebalo da ide?) * Server port should be a positive integer

From: [email protected] (ovde bi trebala moja email adresa,valjda?)

Authentication:
- None
- Basic
Choose this option if your e-mail server requires you to explicitly pass a user name and password when sending an e-mail message.
Sender's user name: [email protected]...........?
Sender's password: yourpassword.............?
-NTLM (Windows authentication)
Choose this option if your e-mail server is on a local area network and you connect to it using windows credentials

KAKO DA DODJEM DO OVIH PODATAKA,MUKA MI JE VISHE DA LUPAM GLAVU OKO NEKIH OVAKVIH GLUPOSTI?!
ZNAM DA JE NESHTO JEDNOSTAVNO ALI TO JEDNOSTAVNO NIKAKO NE MOGU DA NADJEM(GOOGLE-ao SAM!)???

Odgovor na temu

MukyF
Cyber Secret Service :)
BG(trenutno)

Član broj: 202269
195.252.79.*

icon Re: VS WEB Developer 2005/2008(ASP.NET 2/3.5) problemi/reshenja23.02.2009. u 18:27 - pre 196 meseci
Ima li koga? Radi li neko sa Windows-ovim alatima? Uspeo sam da poshaljem poruku preko AOL-ovog servera koristeci Outlook 2003,poshto sam odradio podeshavanja za POP3 i SMTP. Kad primenim ta podeshavanja u WEB Developer-u i kad pokusham da iz svog sajta poshaljem email,izbaci mi greshku... The server response was: CLIENT AUTHENTICATION REQUIRED. USE ESMTP EHLO AND AUTH. Shta mu sad treba kad sam uneo korisnicko ime i pass + nije potreban SSL,kao kod GMail-a,na primer. Mislim da je problematika ista kod svih programskih alata ili bar slicna jer je ovde u pitanju . Ima li neki odgovor?

Odgovor na temu

[es] :: Web aplikacije :: VS WEB Developer 2005/2008(ASP.NET 2/3.5) problemi/reshenja

[ Pregleda: 839 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.