Pgledao sam par tema sa slicnom tematikom, ali nisam naso nesto sto bi meni pomoglo (posto sad nemam komp, ne mogu da googlam)!
Znaci, to to je HP laptop i sada nece da se digne sistem uopste! Iz paragon partition 8.5 sam premestao particuje i u trenutku kada sam particiju sa podacima pomerio malo u desno (da bi spojio ceo slobodan prostor koji sam pre toga dobio, znaci imao sam unallocated space i sa leve i sa desne strane) i kliknuo aplly, dobio sam plavi ekran i posle toga vise nema vise ni sistema ni nicega drugog (u tom trenutku nisam ni pipnuo sistemsku particiju). A pola sata pre toga sam istim programom uspesno shrinkovao c particiju i sve je bilo ok.
Sad kad ubacim acronis recovery disk koji sam pre toga napravio, on vidi c particiju a onu bitnu sa podacima (D:) ne vidi (tacnije cd rom je dobio slovo D:).. sve jedno kad probam da rekaverujem sa tim acronisom on nece i kaze da to nije last volume disk (imam tri, i valjda se prvo ubacuje prvi!? probao sam i zadnji inormalno nece)... kad ubacim samo bootable acronis cd, on ne nalazi nista, jer mi se image (imao sam i image) nalazio na d: particiji sa podacima
ali to nije bitno sad... znaci glavni problem je kako vratiti D: particiju tacnije podatke, s tim da nemam OS... nisam smeo da instaliram nista novo na c da nesto ne zeznem.
Sta predlazete, napominjem da je to laptop, znaci nema prebacivanja harda i ogranicen sam prostorom.
Hvala unapred na bilo kakvom predlogu!
[Ovu poruku je menjao Blau Grana dana 14.01.2009. u 20:32 GMT+1]