" Oprostite , dali možda znate dali ovaj dvd player podržava titlove na divixu i jeli se mogu gledat filmovi sa externog Hard diska na njemu sa USB kabelom.... " ?? Ovo su samo neka pitanja koja vam prođu kroz glavu prije nego se odlućite kupit neki dvd uređaj sebi za kucnu upotrebu . Evo potaknut brojnim upitima a i na temelju vlastitog iskustva u trgovini a i lunjajuci bespucima internetskih fouma svugdje se proteze i povlaci jedno pitanje.
Pitanje koje je ocito neizbjezno danas pri kupnji dvd playera, ili dvd recordera a i kucnog kina.
Gotovo nema na trzistu dvd playera koji u sebi nema mogucnost umetanja USB STICKA .
A dali to znaci da moze i citat i externi hdd od recimo 500 giga ?
Dali cita i divix titlove , dali podrzava sve extenzije titlova i velicina fonta ?
Sve to zanima kolekcijonare kao sto sam ja gdje jednostavno nemaju vise mjesta u svojim sobama za goleme kolicine cd-ova & dvd- ova .
Moram priznat da sam i sam jedan od neodgovornijih kolekcijonara koji imaju preko 3000 cd i dvd-ova koje sam godinama skupljao a sad mi ti dvd-i skupljaju prašinu po svim djelovima stana a pola ih je pas pojeo !
Mislim da jedan externi hard disk od 500 ili 750 ili 1 terabajt rijesavaju ovaj problem.
A i slozit ce te se sa menom, puno je lakse uzest jedan 3.5 inca hdd od 750 giga i odnijet ga na selo ili vikendicu nego nosit torbu sa 3000 dvd-ova , zar ne ??

Još ako taj dvd player podržaje vecinu extenzija titlova na tržištu i da pri tom ima zadovoljavajucu kvalitetu prikaza slike , možda koju i mp3 poslušat ili pogledat koju dobru staru fotku i prisjetit se dobrih starih dana kad se još imalo kose na glavi ...
Tragom te logike smo se odlucili testirat dvd playere na trzistu sa USB slotom.
Pokusat cemo testirat sve sta mi je dostupno u ducanu.
Slike testova i rezulat ce te moc vidjeti na našem forumu a kad se skupi odredena kolicina dvd playera napravit cemo rezime i izbacit test na naslovnici !
Ovdje možete pratit naš test : http://www.hdtehnika.com/phpBB/viewforum.php?f=36
Kontakt mail : [email protected]