Mene zanima konkretno za Canon i cene su oko 23 dolara mali komplet a sama flasica je oko 12 dolara, ali je sve to na amazon-u, pa treba da porucujem i cekam itd.
Molim onoga koji zna za neku takvu mogucnost u Beogradu da mi javi na PP ili mejl.
Inace, znam za par firmi koji recikliraju / pune kertridze, ali im je cena prilicno visoka ako se poredi sa gore navedenim cenama (oko 30 dolara jedno punjenje, a gore navedene cene su za 2 punjenja) a osim toga zavisim od njih, ne mogu sam da dodam toner kad mi zatreba. Istina je, da na gore navedene cene ide i carina i PDV, pa ne ocekujem da u Beogradu kupim po istoj ceni, ali se jos uvek vise isplati. Priblizno mi dodje sve duplo od cene na sajtu, dakle dao bih 46 dolara za prvi put, za dva punjenja, a ovde mi dva punjenja naplate 60 dolara. Za sledeca punjenja bih kupio onu flasicu, bez ikakvih dodataka, pa bi mi cena tako jos vise pala - 24 dolara u poredjenju sa 60 dolara kod nase firme.
Inace, moj stampac je LBP 2900 i na vise mesta sam procitao da u kertridzu ("toneru") NEMA cip, sto je presudno za moju odluku da punim sam.
Hvala unapred.
[Ovu poruku je menjao tdjokic dana 16.10.2008. u 23:14 GMT+1]
Na svetu postoje samo 2 OS-a: 1. Mint, 2. svi ostali!