Pozdrav komšija

Ja koristim Rstel-ov internet od 2004. godine,od kada su počeli sa uvođenjem ovog kablovskog interneta.
Sjećam se,prvi moj paket kod njih,koji je uzgred koštao 30 maraka,je bio 64/32 i spadao je u one brže pakete,eh da,onaj od 128/64 je koštao tada 50 maraka mjesečno.Uzimajući u obzir dotadašnje korištenje interneta preko Dial-Up modema,brzine downloada od nepunog 1kbps to je bila revolucija.Malo kasnije sam uzeo taj paket od 50 maraka i koristim ga evo i dan danas s tim što je negdje čini mi se 2006. godine Rstel pojačao protok za duplo,dakle,taj paket od 128/64 na 256/128 što im je nažalost ostalo do danas!?
Što se tiče stabilnosti veze,znao je meni internet i da ne radi nikako čak i po 7 dana,o prekidanju da i ne pričam,ali sam zato ja kao kupac paketa plaćao uvijek punu cijenu na kraju mjeseca kao da je moj internet radio perfektno.
Opet,sa druge strane,kada uzmeš u obzir da u Zvorniku i nemaš baš previše izbora i da od 3 zla (Telekom,Kablovska TV i Rstel),treba izabrati ono najmanje,Rstel je bez premca.
Zašto?
Što se tiče Telekoma i njihovog ADSL interneta,nisu ni oni baš najsjajniji,znam jer moj kum koristi njihov internet,imaju i oni itekako prekide i slabljenje veze,jedina prednost u odnosu na Kablovsku Tv i njihov net je što Ti Telekom da "besplatno",modem dok kod ovih u Kablovskoj isti možeš da dobiješ od njih ali uz dodatno mjesečno plaćanje za korištenje ili pak da isti kupiš.
Uglavnom da ne dužim,relativno si nov na Rstelovoj mreži tako da ćeš brzo da se navikneš

Eh,da,u oktobru će doći do pojačavanja protoka kod Rstela,tako da će tvoj i moj paket da idu na 1024/512,vredi sačekati.
Srdačan pozdrav.