Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Nikon P 50-vredi li sta?

[es] :: Digitalni fotoaparati :: Nikon P 50-vredi li sta?

[ Pregleda: 2114 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

megapyxeltoda

Član broj: 88956
*.adsl-3.sezampro.yu.

+10 Profil

icon Nikon P 50-vredi li sta?20.06.2008. u 23:54 - pre 205 meseci
kratko i jasno,necu duziti-zanima me neki aparatic "za u dzep".pored DSLRa,koga ne bih vucao recimo u voznje bajsom(visesatne) pa kontam da ovaj malisa ima sta da ponudi...buduci da mi je bitan taj siri ugao od 28 mm,i drzao sam aparat u rukama lepo lezi skroz,kvalitet izrade je skroooz OK,8Mpix rez.kontam da je dovoljna...Cifra 150 jevreja,nije skup uopste,e sad-ono sto me muci-kakav je kvalitet fotografije sa njim....?Koliko je dobar sistem menija,kako radi merenje svetla i sl.....Razmisljao sam i o kupovini Canon A serije,ali je A 650-ono sto bi mi bilo skoro idealno-sem onih 35mm...i sto je duplo skuplji...Ima li neko neka konkretna iskustva...?

Odgovor na temu

NShappy
Novi Sad

Član broj: 26248
*.dynamic.sbb.rs.

+1 Profil

icon Re: Nikon P 50-vredi li sta?21.06.2008. u 12:43 - pre 205 meseci
Mogu ti pomoći samo ovako: http://www.dpreview.com/reviews/nikonp50/

Inače, malopre sam gledao taj aparat u polici u radnji, lepa cena i lepo piše VR. Reko, pazi što izgleda povoljno za te pare, kad ono ispade da ima neku elektronsku stabilizaciju tj. nema pravu stabilizaciju slike.

Odgovor na temu

megapyxeltoda

Član broj: 88956
*.adsl-a-1.sezampro.yu.

+10 Profil

icon Re: Nikon P 50-vredi li sta?21.06.2008. u 16:20 - pre 205 meseci
Ma VR im'o ne im'o nije mi presudno,nego bre mlogo lepo cuci u ruci,kao prvo a i tih 28 mm mi lepo izgleda (gledao sam kadar sa njim...nema previse deformacija)>kako god,za tu cenu cini mi se da dosta nudi...I gledao sam na dprewiev ali nisam bog zna sta skontao,sto nisam znao i pre...Ma nije mi hica s time ali me zanima,kad budem bio 100% kupac,da mogu da napravim odabir izmedju 2 3 modela u trenutku,ko sto sam ugl.i radio-i malo kad se zeznuo...

Odgovor na temu

[es] :: Digitalni fotoaparati :: Nikon P 50-vredi li sta?

[ Pregleda: 2114 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.