Treci put pisem ovaj odgovor: 1. To je pravilo, koje ne postujem ni ja, ali je ipak opstepoznato pravilo, neki serveri u racunskim centrima vas upozaoravaju da bi ste trebali da promenite vasu "ubudjalu" lozinku

))
2. Ma ovi to jos nisu odradili izgleda, a to sto tvoji jesu pa ne znaci da im je i sve ostalo bolje pretpostavljam - barem cena nije
3.ma to znam i sam da treba da zovem, ali je isto tako pravilo da se lozinka ne saopstava ni telefonom, znaci trebalo bi da je mail-om onda
4.sto se tice otkrivanja, nadam se da nece i do toga doci, ali, ne bih voleo i da neko odgovara zbog toga sto je iskrostio mozda neciju nepaznju i malo se kao nesto ovajdio
A ADSL ne kritikujem, samo kazem kako kod mene to trenutno izgleda, i nisu mi jasni ti prekidi i opadanja protoka, ali nije ni bitno toliko, moja ocekivanja su bila da ce to biti mnoooogo brze nego na Dial-Up, dakle da se te strane ne otvaraju onako kako sam zamisljao pre nego sto sam stvarno video kako to sve izgleda u praksi... A zasto ga vise ne bih koristio, pa eto i nije mi bas potrebna tolika brzina koja ce ostati neiskoriscena a placena, mada planiram ja i opet da se prijavim i tada mozda budem dobio i modem koji mi odgovara, posto sada ovaj koji su mi sada dali menjaju samo oko dodje do kvara
I tako, moje bezazleno pitanje se opet pretvara (po obicaju valjda) u polje gde se lome koplja zbog nesporazuma i slicnih stvari
Pozzz i tebi...