AKo mislimo da je covjek samo materija, tijelo, onda mozemo reci i jasno je da je takav covjek nastao od majmuna.
Medjutim sve je jasnije da covjek nije samo tijelo, da ni mozak nije glavna karakteristika covjeka (ti zivcani impulsi u covjeku), ni kemija, covjek je nesto više.
Kada se to odgovori onda se možerazgovarati kako je čovjek došao u postojanje, i povezano s tim, s kojom svrhom. (Napredni i neuvjetovani znanstvenici iz razlicitih podrucja vec su prikupili dkaze koji ukazuju na to da covjek nje neka svemirska slucajnost)
BTW. Te teorije te profesorice me podsjeca na nesto sto smo mi u Hrvatskoj imali i jos djelimicno imamo. To je cisti nacionalizam i velicanej jednog naroda pred drugima - ukratko, gluposti. I mi smo imali da su Hrvati potekjli iz Irana, pa sad nedavno cak aferu s inistrom znanosti Priomorcem (!) koji je u udžbenike za osnovnu školu htio profurati neku svoju ludu i neprihvaćenu teoriju, nešto totalno izmanipuilirano, neku gensku teoriju kojom je došao d zakljucka da su Hrvati jedan od najstarijih naroda, i sve to na osnovi dva-tri genetska markera u genomu