Ploca je K7S5A i na njoj je integrisana zvucna... problem je nastao odjednom neki dan, da jednostavno ne radi, dok je prije toga radila normalno - sada na visti radi normalno, ali na XP-u nece!!!
Kada pokrenem Winamp i pustim pjesmu izbaciva poruku kao na slici, probao sam i brisanje drivera, i instalacija novog i problem je i dalje tu!!!
idi na sajt proizzvodjaca ploce i pokusaj naci poslednje drivere za zvucnu karticu, u device manageru na uninstall pa update sa mjesta na kojem ti se nalaze driveri...To je neko najjednostavnije rijesenje (ako vec nisi pokusao).
Da li je problem samo sa Winamp-om ili uopste nema zvuka?
Idi: Start --> Run, type: dxdiag, pa idi na tab Sound i/ili Music, pa TestSound tj. TestMusic.
Da li ti i tu javlja gresku?
Nikada ne idem sa mamom u prodavnicu, jer tamo živi zla teta koja nam uzme sve pare.
Ma DirectX je 9.0c, ne koristim nikakve programe za audio obradu... ono sto se pokrece, pokrece se standardno sto sam postavio dok je i radilo poslije toga, nego odjednom nece!!!
Ali znam mu perfektan lijek koji ce da ga dovede nazad u zivot, format c:
Ma ne znam koliko sam puta delete i install i sl. drivere, ali nece pa nece... ali rijesio sm to sada!!! Format!!! To mi je samo bio izgovor jos jedan da ga format, jer se spremam a nikako mi se nije dalo... u svakom slucaju hvala vam svima na ponudenoj pomoci!!!