Mucim muku s tim vec par dana, smisljam kako.
Cron Job je odlican, ali npr, pitam se sto ako nemam Cpanel. (sto i nemam na nekim hostinzima)
Pa mi je pala ideja na pamet, no to tek jutros, i ne znam jos je li izvediva:
Naime:
Iz mysql baze vucem zapis iz polja u formatu "datetime".
Postavim varijablu $time = 1800;
Preformatiram u "datetime".
Unesem to u polje2 (npr) $datetime + $time.
I time imam vrijeme proslog izvođenja i slijedećeg. I interval perioda.
S malo JS mogu sredit neki counter unatrag od zadnjeg "refresha", dinamicno s php slozit da se od zadnjeg "datetime" oduzme trenutni timestamp, i po isteku tih 1800 sekundi inicirati <meta http-equiv="refresh"> na skriptu koja bi updejtala sve procese koje treba pa s header: Location vratila na brojac opet. Da s ovim oduzimanjem trenutnog vremena od proslog i stavljanja u php varijablu bi trebalo biti izvedivo da u trenutku logiranja korisnika vrijeme od zadnjeg refresha bude tocno. (npr. 14:22min) ukoliko se logirao 15:38min nakon zadnjeg refresha.
E, i da. I nekud, naravno, taj brojac u <iframe> puknut na web. (sto ne bi bio problem uklopiti buduci da bi se radilo o obicnom <input> polju, pa stane svagdje.
Sad, to je cisto ideja, al je iznosim ovdje. Nov sam clan, da

Al registrirah se s namjerom da sudjelujem ovdje aktivno, ucim dalje i podijelim ono znanja sto imam s ostalima, pa me sad zanima ako ko ima kakav konstruktivni uvid u eventualne negativne strane ovog rjesenja.
Ja cu ga u međuvremenu pokušat sastavit.
Da, i ako ste i skuzili uopce sto sam mislio iz mojih baljezgotina :P
Pozz.