Do sada od kada se pojavila 35 serija, nisam ni jedanput cuo da je neko imao problema sa tastaturom, medjutim sada u zadnjih jedno meseca dana se izdesavalo sledece. Prvo me zove jedan drug koji ima S35 i kaze da je tastatura prestala da mu radi. Ja ga pitam da mi objasni i on mi kaze, da jednostavno telefon je ukljucen, zvoni, ima signal i sve to, ali nereaguje ni na jedan taster na tastaturi. Onda se njemu to samo od sebe nekako vratilo na kratko, da bio opet crkla tastatura i od tada je to tako, vise neradi. Telefon sam kod mene prikljucivao na kabl i preko vissia, kretao se kroz menije i sve radi OK, sto znaci da je to po meni neki hardware-ski problem. Onda nekoliko dana zatim, zove me drugi drug koji ima c35 i kaze da mu je riknula tastatira

Ja sam prvo mislio da me zeza, a onda sam shvatio da mu je stvarno riknula tastatura. Njemu se to nekako vratilo i za sada radi, a ne znam dokle ce. Onda me juce zove ujak koji ima isto c35 i kaze da mu je nekoliko puta u zadnjih par dana riknula tastatura, pre toga nije nikada imao problema, a ima telefon skoro dve godine i da je morao da vadi bateriju i da je posle toga ponovo radila, ali se opet posle odredjenog vremena i bez razloga blokirala.
E sada, sta mislite sta je razlog za ovu epidemiju blokiranja tastatura i da li jos neko ima ovu vrstu problema, posto ja na mom ME45 ove probleme nemam?
Ja sam razvio jednu teoriju koja NEVERUJEM da je tacna i nemojte misliti da sam naivan ali cisto mi je palo napamet pa me znaima sta vi mislite o svemu tome. Slucajno se potrefilo da sve tri ove osobe koje imaju ove probleme sa tastaturom su dobile od mene poruku "%English" kao foru. Posle toga kada su obrisali poruku sve je radilo ok, ali je ubrzo zatim pocelo da se desava ovo sa tastaturom. Sta mislite da li ovo mozda ima neke veze sa tom porukom ili ne? Ja lisno mislim da je to glupost, jer je po meni to hardware-ski kvar, a ovo cak i kada bi moglo da izazove neki kvar, sto neverujem, moglo bi da izazove software-ski poremecaj. Sta vi mislite o tome?