Nakon rezanja 70GB na DVDove, prebacivanja sistema i beskonačnog procesa reinstalacije svega i svačega, WD je završio kao primary slave, dobio tri nove particije i sada je u fazi testiranja - hoće li se famozni Multi Zone Error Rate vratiti gde mu je mesto ili će WD da leti u kantu.
Ovo i nije toliko bitno, ali čisto da vas uvedem u priču

Šta se dalje dešava?
Povremeno, dva ili tri puta u poslednjih 5-6 dana BIOS malo odlepi i vidi ta dva diska kao jedan od 98GB i, normalno, ne podiže sistem.
S obzirom da mogu lako da se naviknem na tako jednu osobenost hardvera i da kod prvog paljenja kompa u toku dana prvo izvadim napajanje slave diska, podignem sistem, ugasim vratim kabl i upalim (jer je posle toga sve normalno), a realno... mrzi me da flešujem BIOS... mislite li da će fleš BIOSa da sredi ovo?
Ploča je GA-K8N Pro.
Edit: za one koji misle da im je važno koja konfiguracija je u pitanju, odmah da vam kažem uopšte nije važno, nemojte trošiti vreme na to pitanje. Bitno je da radi 2 godine bez ikakvih problema (osim ako ih ja sama nisam izazvala

Moderatoru: ovo je za sada pitanje koje nema veze sa hard diskovima nego upravo sa matičnom pločom, a ako diskusija ode na drugu stranu lako ću ja to da premestim.
[Ovu poruku je menjala cicika dana 21.04.2006. u 13:47 GMT+1]
“Who said anything about slicing you up? I just wanted to carve a little Z on your forehead — nothing serious.”