Na stranu zasto Application OnEnd event ne radi, imas dva workaround-a:
1. Da ukines recikliranje procesa (
http://www.elitesecurity.org/tema/123091)
2. Da koristis neki drugi session state sem "InProc"
Za obe ove opcije ti treba pomoc i odobrenje hostera, pa good luck sa tim.
E sad, zasto se OnEnd ne poziva. Sad jedno jednostavno pitanje, ako ti recikliras proces na 10 sekundi, kad stignes da ga pokrenes? Tj, dali si siguran da proces uopste radi? Nema procesa=nema OnEnd eventa.
Citat:
VerbatimBOT: Hm... ako se ne varam (a ako se varam, ispraviće me neko)
Hmm, moram da te ispravim

(btw, ektremno je lako upaliti winamp dok se gasi kompjuter, samo sto ce se ili odmah izagsiti ili biti ubiven shutdownom).
Bas zato sto je ubijanje procesa agresivan proces, recycler to radi malo elegantnije i prvo pokusa da ga "ubije" regularno sto ce dovesti do paljenja OnEnd eventa.
Jedini razlog za koji ja znam da OnEnd ne pali je da anonymous user ne postoji/iskljucen je/account podesen u IISu za anonymous ne valja. Ako na tom hosting serveru mogu da ti pogledaju event log, u gornjem slucaju ce to biti alarmirano u application logu
Sloba je za 12 godina promenio antropološki kod srpskog naroda. On je od jednog
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić