Citat:
01011011: Ovo je bio link prema mom serveru ali izgleda da ni to ne moze, sorry

Ej
Znam da vas to iritira, licno iritira i mene sto to moram da vam radim jer se i meni vise svidjao prvobitni ES, koji je stvarno bio underground i na kome nije bilo taboo tema, i kad su se ovakve stvari progledavale kroz prste. Medjutim, vremena se menjaju, a ES server se hostuje u Beogradu, ne u Svedskoj, Rusiji ili nekoj drugoj zasticenoj zoni. Shodno tome, da se neki neimenovani ministri ne bi slikali za dnevnik pored zaplenjenog servera ES-a u narednoj epizodi tragikomedije "vlast protiv pirata", ovakve stvari su sad taboo. Niko nije zaboravio svoje pocetke, niti se pokondirio preko noci, niti je sad postao veliki moralista na tudj racun.
Mislim da ovaj sajt i ovaj forum konkretno imaju dosta da ponude i bez underground komponente, jer da to ne mislim ne bih ni pristao da budem moderator. ES je takodje jedinstveno mesto na kome se okuplja tehnicka elita iz svih krajeva bivse juge i zajedno resava probleme.
Nadam se da su sad stvari malo jasnije, i da nema potrebe da se insistira na necemu sto bi ugrozilo ovaj sajt a sto u krajnjoj liniji mozete da zavrsite jedni sa drugima preko PM-a.
Sloba je za 12 godina promenio antropološki kod srpskog naroda. On je od jednog
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić