O kablu si cuo sve sto o njemu treba da znas

....a ja cu se (onako, presrecan sto mi se pruza prilika da jos malo pljujem Sezam) nadovezati na Dejanov odgovor!
Ja sam jedan od onih kojima je 100 [MB/h] PUTA 15 [sati] sa 256 Kbs misaona imenica! Iz "jednacine" vec mozes naslutiti da ovde nesto smrdi! E, 100 MB kao 100 MB i ne bi bili problem (da, ima tih srecnih trenutaka, odnosno sati, kada skinem i 100 MB za tih sat vremena; cak i preko p2p, kada na'vatam nekog svedjanina, to pichi bar istom brzinom kao sa nekih servera), ali mene *ebe ono capsovano "puta"!!!!! Naime, ja nikada nisam uspeo da skinem 2CD-a za 15 sati, zato sto "moj" dragi Sezam, u neko gluvo doba noci, SVAKE noci zavrce slavinu...mene ostavi online dok spavam...kada se probudim, vidim da je PC online, BWMeter (program za pracenje protoka) pokazuje nulu veliku k'o Rusija...a ja shvatam da sam od 8 sati koliko sam spavao, 0.5 sati skidao nesto, a 7.5 sati sam bio bez protoka! Da li Sezam zaista "zavrce slavinu", ili postoji neki problem na centrali Zvezdara....ili postoji neki problem samo sa mojim prikljuckom, ja ne znam....a jedino sto znam je da ni Sezam ne zna...odnosno, bar meni nece da da odgovor!
U nekim malo srecnijim vremenima, je primetim taj trenutak kada protok stane (ili relativno brzo nakon tog trenutka....tada sledi diskonekt, pa konekt.....par minuta ovde, par minuta tamo....dok se ponovo konektujem na hub, a ono onom svedjaninu vec zauzeli i poslednju preostalu rupu (ili ti SLOT)...pa onda trazi novog svedjanina (ili svedjanku...) i minute by minute, prodje pola sata dok si reko sex...ovaj, kex....!!!! I to, znas koliko puta nocu?!?! Ako se ne desi bar 3-4 puta, nista nisam uradio!!!! Interesantno, preko dana je ova zanimljiva pojava malo redja....ili je zbog kolicine suncevih zraka koja pada na Zemljinu povrsinu manje vidljiva golim okom!
Tako daaaaaa.....jeste da su to dva-tri meseca......preguraces ti to....ali, onako drugarski, zaobidji Sezam....u sirokom luku....dva meseca za dva meseca...ali trebace ti zivci u starosti! Ne krivim ja njih....mozda nisu oni za'ebali stvar....mozda nije uopste u njihovoj moci da za'ebanu stvar poprave....ali barem mogu da budu fini....da te ne lazu i gledaju u oci....i sto kaze Dule Savic: "....ali moras da se trudis!!!" E, njih boli ona stvar da se potrude...makar da objasne.....a one koji su ispali ili ce ispasti znatno pametniji od mene, treba da zaboli ta ista stvar da bas njima daju svoj novac!
"Mi smo deset godina stariji, siromašniji, propaliji...i to je cena naše gluposti! Ne može to besplatno..." - Dr. Zoran Đinđić