Citat:
vsi: Ako jos neko od vas ima iskustva molim vas da ih napisete npr.kako se ttreba postaviti kod odredjenih profesora,kako se ponasati na casu,sta niposto nesmem da radim........sta im ide na zivce
jesi li ti nekad isao u skolu????
Citat:
Stefano:
...a da setio sam se onaj profa fizickog sto sam ti pricao,preziva se Cakar.Mnogo dobar profa,voli da prica filosofski o zivotnim temama i slicno.
vise ne predaje...
ili Ogi manje vise OK parna smena
ili Djole nevidjen debil neparna
Citat:
Stefano:
Za Srpski ima i jos jedan profa mali celavi bradonja(oko 4 banke) e lik je totalni freak.Potpuno izgubljen slucaj
Rastko..xe xe.. najveci retard od svih prof.
skoro je napravio bend... "The Nuts", izdao CD. a pesme su pisanje

vristali smo kad smo culi
on je kao neki fan Celtica, posto je rodjen na dan kad je Celtic nesto osvojio, ide po odeljenjima i peva himnu...
zimi nosi zeleno kapce i sal, naravno Celticove
Citat:
Stefano: Hemija...wow da ti ne predje slucajno Branka Spiric.E ta me je u drugoj godini oborila na porpavni,zato sam joj i zapamtio ime i prezima.Ocajna profanka u punom smislu te reci...i kao profesor i kao covek.Njena cerka je samnom posle bila na vanredno...i sve petice,a pojma nije imala...'ebiga cekra koleginice pa su je pustali...isla mi je na k... kao i njena keva(moja profanka).Sacuvaj Boze profesorka,potuno atipaticna,uvek ima par ucenika koji su joj omiljeni pa se medjusobno "podilaze"(da ne kazem drugacije).
cerka otisla u ameriku da igra basket pa ti vidi
Citat:
Stefano: Biologija...jos jedan smrad od profesorke.Postoje 2.Prva je moja bivsa razredna Ruzica Jovovic...ja goru razrednu nisam video.
ne diraj mi razrednu..
Citat:
Stefano: Redovno je obarala na popravni iako nam je razrednja
u mom odeljenju nikog nije oborila iako nam je razredNJa, sad ce 4a godina
Citat:
Stefano: Geografija...ovo ti sigurno predaje najbolje profanka u skoli...zaboravih ime,ali ima jedno 150 kg bez preterivanja.E ta profanka je pravi LAF.Vecina nas je imala 5 kod nje,pazi samo nemoj da je za*ebavas mnogo i bice sve uredu.Nemoj da bezis sa njenih casova...ona je bas super.Znam da je imala zdravstvenih problema zbog prekomerne tezine,valjda joj je sada dobro.
Sremcica...daleko od toga da je najbolja. najbolja je u smislu da ne moras nista da ucis.