ADOBE +MACROMEDIA == nesto snovo lepo SUPERNOVA xexe
Btw vest je od jutros suskanja su ozvanicena i kompanije su odlucile da se udruze (adobe kupuje )
Inace vise detalja imate na ovoj temi ADOBE+MACROMEDIA i na sajtovima ove dve kompanije MACromedia MACROMEDIA PRESS realese i ADOBE Adobe + macromedia !!!!
I da necu da postujem ovde posto ipak ne znam ni ja kakav vam je ovaj forum (svakakve gluposti pisete xixi ) Ali posto je forum IT politika ajde evo vam pa mozete- moze da se pokrene tema koja govori o inostranstvu globalizmu i prbenstveno nekim vaznim pitanjima kada su ovakve stvari u pitanju
A to je to su :
Da li se ovim i ovakvim spajanjem kompanija dobija vise ili gubi vise ?
Da pojasnim mislim upravo na to da su obe kompanije bile izvrsne i da su obe izuzetno uspesne i sto je najvaznije (inovativne kreativne i na neki nacin "umetnicke " (cega bas i nema u IT svetu )
A sada njihovim spajanjem se stvara prostor za stari dobri monopol
Ima i gomila drugih pitanja koja se pokrecu Ali mene mrzi da tipkam ( imam posla ) a vi ste svi jos nalozeniji na ovom forumu da cepate prazne price - pa eto pronadjite ih vi

Inace da kazem i moje misljenje a ono je da se ovime samo dobija i To DOBIJA
Izuzetno mnogo ali necu da razglabam ovde detalje citajte na temi
Moje mi iskustvo govori da kada se dve kompanije sa ovako pozitivnom razvojnom a i postenom prema korisnicima udruze ono sto nastaje je jedna velika kompanija koja se cak sada i ponasa manje profitabilno i manj emonopolisticki ( mozda bas zato sto ga skoro ima pa se ne sire da ih ne kida zakon ) inace vec su bila dva spajanja kompanija koje su prosle upravo ovako ka o sto rekoh (btw mnogo je vise primera onih neuspesnih spajanja - u smislu ne toliko da se samo preduzece raspada vec da mu se marketinska koncepcija (pristup korisnicima -sto je izuzetno vazan segment u ovakvim situacijama ) srusi ili ne postoji dogovor i sama nova kompanija pocne agresivno da nastupa na trzistu i time ponisti ucinak obe kompanije od kojih je nastala .... ) Ili postane previse finansijski zavisna orijentisana samim tim naopako ( u tripu samo treba sad iz prve zaraditi i iskoristiti to sto su sada u centru paznje bez obzira kakve to posledice ima na njih i njihov imidz ( konkretno recimo nastup bez ikakvog novog proizvoda vec recimo stari sa podrskom za jos par formata .... ) (mislim da vam ni sada nije tesko da zamislite takvu situaciju ) -ali adobe to nece jer kao sto rekoh rade vec vise od godinu dana na razvoju jos jednog skroz novog formata - vise informacija u development sekciji njihovog sajta i na ovoj temi
ADOBE+MACROMEDIA
Want something to ask or do shout out dont weight to some snipe madrf**ker came or do before you xixi
Citat jednog neobicnog lika
thunderlord