Pade mi na pamet kako mozes da proveris da li je brzina do servera ili do ISP-a...
Ako ti ide malom brzinom (npr. 8KB/s) uzmes i downloadujes jos nesto
Ja generalno downloadujem samo jednu stvar, zato sto po mom iskustvu
NIKAD ponavljam
NIKAD ne bude ukupna brzina downloada veca kada se downloaduju vise stvari, ali to je kod mog 56k modema (gde ide recimo 3 kbps pa ja popiz*im (ala mi je cenzura svaka cast

) i stavim jos jednu stvar da se downloaduje pa ne ide brze - ukupna brzina cak opadne) ali u tvom slucaju (ponavljam ako je stvar do servera - zauzetost, ili su skritce pa uzimaju sporije servere) moze da ide brze (time i dokaze da nije stvar do ISP-a vec servera - a i optimizuje tvoj download

)
Ja bi licno pre tebi dao besplatno mesecnu pretplatu nego onom liku - uspeo si mene da zainteresujes, a delovao si realno (nisi samo hvalio vec si rekao i poneku losu - ali cemo da proverimo) a kad smo vec kod toga - ja se JAKO DOBRO svadjam i JAKO DOBRO ubedjujem ljude

Ako bih kojim slucajem bio u stanju da istestiram ovaj servis (trenutno tesko - pocinju studije, nece biti para skoro :`( ) i dodjem do zakljucka da je dobar (bez obzira na sve nikad ne bih hvalio nesto sto BAREM ne mislim da je lose) mogao bi veoma efikasno da privedem izvesnu kolicinu pretplatnika, for real

A konacno bi ljudi imali razloga da kazu da sam placen od strane drugog ISP-a

Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety.