Pozdrav,
Citat:
dobrosavke: Pored tog mutiranja glasa moguce je dodavati jos jedno 50 echo efekata koji su fabricki odradjeni.
e, ja ove efekte nisam koristio, to je nesto slicno eho-efektu ali nije pravi eho. Nije to karakteristika samo Live-a, imale su je i neke Isa kartice, tu je rec o "biblioteci" mapiranih efekata ali njihova upotrebljivost u real-time zahtevu je malo diskutabilna. Moze se odraditi, da kazem, sebi za dusu, ali da preporucis nekome ili mu montiras sistem koji ce to odraditi dobro, tesko ces uciniti samo sa sample/efekt bibliotekom Live-a. Ja koristim Live valjda jos od njenog Pci debija ali ipak za eho koristim Sound Forge, nisam hteo da Jole pomisli da to sto je "na gotovo" dato sa karticom u njenoj memoriji ima realno vrednost necega sto se moze preporuciti, on ulazi u serviserski posao koji sa sobom nosi i odgovornost za ono sto tvrdis. Ipak se zahvaljujem na dopuni prikaza Live-a i njenih mogucnosti. Da ne bude OT, i ja se slazem da je ovo najbolje resenje za pare koje treba izdvojiti za nju.

pozdrav