Citat:
Jing Jang: U pitanju je vidonk i njegovo prosipanje znanja i omalovazavanje.
Pa ni meni se ne sviđa kad ti pljuješ po kernelu a isprobavaš alpha ubuntu a Canonical je spasioc u toj priči, a pri tome si prenio samo vijest i nisi naveo da znog tog nekog propusta ti konkretno imaš neki problem u radu, i zbog toga sam ti uputio oštru kritiku a stavio sam pod navodnike nemaš pojma što znači da se ne odnosi na tvoje znanje (kako si ti protumačio) nego na to da se nisi potrudio na navedeš ništa što bi nama ostalim pomoglo ako bi imali sličan problem, pa se ispostavilo da imaš problem sa lan konekcijom.
Citat:
lega99:U sta verujete, u privatnost, kao oni su Izdajice a ostali cveckem, ma ajte molim vas, koliku ekripciju nude svi linux programi? 256, procitati da je to razvaljeno odavno.
Ni to nije bitni, mrzite se medjusobno premo vrsti distroa koji koristitete, sad Xp odlazi u penziju i treba da se maksimalno uskoci sa linuxom ali na ovaj nacin nece nikako.
Ti nemoj da vjeruješ u privatnost niko te ne tjera, ali koliku i kakvu enkripciju nude "svi" programi nemoj da miješaš sa privatnošću, i ne, ne mrzi niko nikog zbog vrste distroa
Citat:
lega99:Ajmo malo manje pluvanja po Ubuntu, ipak je on institucija za sve ostale, delio je CD, slao bespaltno, okrenut je obicnom korisniku, ne treba nauka ili konzola pa ubi se od kucanja, to je bilo u DOS-u ljudi to vise nece, oce klik misem, ko voli nek kucka za svoju dusu.
Ako ti kažem da tvoj distro ne poštuje tvoju privatnost to nije pljuvanje, i nije institucija za sve ostale, i nemoj da ga hvališ kad "ne valja". Koja distribucija nije besplatno slale cd-ove, ja negdje imam fedoru 10
čiji sam cd dobio od "njih", i bilo koji distro je više okrenut korisniku od ubuntua (po meni) a konzola je najbolji način da se upoznaš sa svojim os-om i da nije nje linux ne bi bio linux

vidovic-slobodan.blogspot.com