Ako pogledas prilozenu sliku, vidi se relativno jasno da voda iz bojlera ide direktno prema korisniku, bilo kroz tus, bilo kroz onu uobicajenu cev, sto se regulise jednim dugmetom na bateriji.
Bilo je ovde par puta reci da postoje protocni bojleri, kao sto smo mi u Jugoslaviji navikli, za nizak pritisak, kao i oni za visoki pritisak, koji se mogu koristiti za vise izlivnih mesta. Ovi za visoki pritisak se od "obicnih" bojlera za kupatilo (60, 80 itd. litara) razlikuju samo u tome sto nemaju rezervoar pa ne mogu unapred pripremiti toplu vodu pomocu slabog grejaca i zato su ti bojleri prava cudovista po pitanju snage ugradjenih grejaca.
Dakle, tvoj bojler je za NIZAK pritisak, pa prema tome vodu ne mozes razvoditi nigde dalje od njega. Sedam kilovata za kupanje moze, u vrlo toploj prostoriji, za relativno skromno kupanje. Govorim iz licnog iskustva, jer sam neko vreme bio bez kupatila, samo sa protocnim od 2 kilovata, i nekako sam ipak uspevao da odrzavam higijenu tela na prihvatljivom nivou.
Uz sliku su na sajtu date i osnovne karakteristike bojlera i navedeno je, da je minimalni presek dovodnog kabla za njega 6 (sest) milimetara kvadratnih, pa moras i to uzeti u obzir. To nije obicna uticnica nego nesto mnogo jace.
Prema tome, izabrano resenje ti je komplikovano i neoptimalno na vise nacina.

Na svetu postoje samo 2 OS-a: 1. Mint, 2. svi ostali!