Probaj preko FireBug-a u Firefoxu da nadjes sta se salje na server.
Kada nadjes podatke koji se salju, probaj menjanje, laziranje request-ova...
Tako se moze... Posto FireBug pregleda i request i response i onda znash da li upisuje kolachice ili ne, da li upisuje u bazu tvoj ID itd.
Ako recimo trazi ID tvoj prilikom igranja, samo pogledaj koji salje i onda posalji isti taj sa vecim score-tom

Ili ako menja svaki put, pronadji gde ti posalje taj "pocetni" ID koji saljes na kraju...
Sve je isto kao i kod html-a imas ili GET ili POST, i isto tako mozes lazirati i GET i POST preko flesha...
Jedino sto moze SPRECITI tako nesto je stalni update i stalna veza sa serverom, npr. svaki put kad "ubijes patkicu" da on posalje podatke "korisnik=mls&score=ubiopatkicu&nivo=2&patkica=532" i onda se na drugoj strani pomocu php pregleda npr koliko je score od "patkice", da li je ta patkica vec ubijena, da li ima patkica u tom novou i ukoliko je sve ispravno na score od "korisnika" mls doda broj poena... Nesto na taj fazon... A sto se tiche igre celo vreme i slanja na kraju... To mislim da se moze lazirati... Osim ako se ne radi neko sifrovanje score-ova
To je moje misljenje... Izvinjavam se ukoliko sam nesto pogresio...