Hecky hvala na preciznim informacijama!
Imam ja i neku normalnu tj. registrovanu platu za koju placam sve sto treba, ali to je nesto jedva malo vece od minimalca.. znaci mozda 2.4k eur bruto godisnje (po sadasnjem kursu - konacno imam neke koristi od "jakog" dinara

), ali ono sto mi donosi glavne bodove je stiglo kao "priliv".
Ne planiram nista da muljam, samo sto se plasim da im to jednostavno nece biti dovoljno - izvod iz banke i poslodavcev isplatni list. U svakom slucaju poslacu im prijavu.. cim polozim IELTS, sto ne bi smeo biti problem. Zaradjujem ok i ovde, ali hocu malo da osetim kako se to radi kod velikih igraca.
Posto vidim da se javljas iz Londona - ako tvoja firma slucajno ima potrebu za pouzdanim & iskusnim web developerom/managerom - dovoljan je samo poziv!
Imam jos jedno pitanje - je l ima neko iskustva sa trazenjem HSMP-a sa visom skolom ili stepenovanim fakultetom? Koliko sam se cuo nasi faxovi obicno u tim prilikama daju pisma sa spiskom polozenih ispita, njihovom vrednoscu i trude se da tako ubede ambasade i ostale da je npr necija titula komplementarna sa Bachelorom (preko 180 ili 240 Bolonjeze bodova) i sl.