Citat:
Levit: Znaci treba mi procedura koja ce automatski selektovati u slici plavom bojom redove, ili redove koji u koloni ''F'' imaju ''list''.
Znači, sve sam manje siguran da te razumem.. Koji je tačno cilj ovog odvajanja razlike između dve liste? Mislim, je l' pokušavaš da selektuješ "razliku" zbog toga da bi je sa COPY/PASTE preneo u "siromašniju" od dve tabele?
"Procedura" za izdvajanje, ili filtriranje, ti je na domak i krajnje je jednostavna --ko je i samo jednom upotrebio sigurno je naučio kako se koristi: znači, klik na trougao

daje ti listu "unikatnih" tj jedinstvenih vrednosti za pripadajuću kolonu. Izborom pojedinačne, filtriraš čitavu tabelu tako da prikaže samo one redove gde se izabrana vrednost nalazi.
Sad, ako ti je namera da izjednačiš sadržaj dve tabele, zašto odmah ne uvezeš podatke u TU tabelu samo pomoću sličnih formula (vidi postove gde se pominje f-ja VLOOKUP())?
Treće, ako ti je cilj selektovanja samo da bi ovi redovi bili označeni drugom bojom, pa koristi uslovno formatiranje (eng.
Conditional Formatting...).
Međutim, ako ti baš odgovara da se različiti podaci prikazuju u odvojenoj tabeli, prouči malo postove u kojima sam prilagođavao formulu za ispis podataka bez praznina. U
poslednjem postu koji sam postavio na tu temu zakačio sam fajl koji možeš skinuti pa pogledaj kako se to radi; tu je reč o matričnoj formuli koja barata sa imenovanim opsezima tako da ćeš teško moći nešto da ukapiraš ako nemaš primer gde to radi.
Have you found helpful examples, solutions or ideas-in-work, please consider the
following:
• Citation of *actual page* you are going to using is welcome.
• Have you saw "Value Added" examples you are going to incorporate to your
profitable blog, daily job or any money making venture: How about online donation?
↗Ana & Vlade Divac Foundation
Hvala!