Citat:
to i nije lose resenje - ima takvih aplikacija podosta (recimo Blacklist za Symbian)
Koristio sam tu aplikaciju, dobra je, ali mi se par puta desilo da mi blokira sve brojeve, pa sam imao grdnih problema, (bas sam se zacudio kako 4-5 sati i ni jedan poziv kad ono svi pozivi u call listi, pa zovi ljude, pa objasnjavaj da nisi namerno odbio... i onda sam deinstalirao program, posto za jednu osobu vise nisam "smeo" da odbijam pozive

)
A sada me je neka devojka sa 064 broja jednom cimnula, okrenuo sam je i kaze da je pogresila broj ali posle toga me je par puta isto cimnula, kad okrenem nece da se javi. Inace taj broj koji koristim je moj privatan broj koji zna samo nekoliko osoba za koje treba da budem dostupan 24/7, imam i drugi broj telefona (koji znaju ostali) i njega gasim nocu, i za taj broj me je bas briga da li ce me neko cimati. Problem je sto je u pitanju bas ovaj privatan broj koji ne smem nikad da gasim, i koji je eto "nazalost" veoma lep i lako pamtljiv, i sad je neka budala zapamtila. Inace cimnula me je 2 puta za 3-4 dana, ali ponovo necu da dobijam pozive koje ne zelim, pa cak ni tako retko, na moj privatan broj.
Od sada kad mi se tako nesto desi, zovem ga sa drugog brpja i to sa skrivenom ID, pa nek se onda *ebava.\
U sustini za moj privatan broj bi mi vise odgovarala nekakva white lista, gde bih stavio koji sve brojevi mogu da me dobiju, a sve ostale da blokira.