Mobiklik automat mi je bio prvi posao te razmere, sto je i normalno, ne radi se tako nesto svaki dan. Dosla Maja sa hrpom papira, oci su mi ispale kada sam video koliko toga ima i pocele ona da cita. Jedan, dva, tri.......... hiljadu, hiljada, hiljade.....mobilni pretplatnik sa brojem......., izvinite ali....itd. E kada smo sve to snimili ode ona a ja ostao zapanjen, neverovatan broj sati sirovog materijala. Davno sam to radio tako da ni ne znam koliko sam vremena utrosio obradjivajuci, seckajuci i normalno treba dodeliti svakom tom fajlu odgovarajuce ime. Hiljade i hiljade promptova sam uradio. Posle tog posla svi ostali su mi bili pesma.
Kasnije sam Mobtel i kojekakve automate radio sto za Srbiju sto za Hrvatsku. Najludje mi je bilo dok sam radio dahtalice

(seksi telefoni) koje je drzao BK i kompanija. Snimanje automata je glup posao da gluplji ne moze biti ali stisnes se, iskljucis mozak i kasnije kada dodje naplata trljas ruke.
Sto se tice tehnike rada, nema je

Snimis, a posle svaku stavku bila to ona recenica, broj, rec itd snimis kao poseban fajl tako da nema ni m od milisekunde na pocetku i na kraju (auto trim/crop), zbog kontinuiteta pri reprodukciji.