Citat:
NrmMyth:�Odlicno mmix, hvala.
Informirati cu se pa javiti rezultat.
Da se razumemo, ni ja ti ne preporucujem da se sam igras sa soketima, niti bih znao kako to da izvedes u PHP-u (mozes da pitas u tom forumu). Moj post je bio cisto informativnog karaktera da vidis kako to izgleda low-level.
Moja pretpostavka je da PHP verovatno ima neku alternativu HttpWebRequest-u koji mozes da iskoristis. Veoma je zamarajuce sam generisati celokupno telo HTTP request-a, i obracunavati sve hedere koji treba da se proslede uz post, i paziti da li masina ide kroz proxy ili ne, i da li ce proksi ili udaljeni server da ti vrate "407 Authentication Required", etc, etc, etc.
[dodato] E i da, da ne zaboravim da na kraju moras sam da parsiras response rezultat i hedere i da se adaptiras odgovoru

sto je dodatna petljancija.[kraj dodatog

]
Kada bi pokrio sve mogucnosti koje HTTP protokol omogucava dobio bi u principu WinInet.dll fajl

koji vec ide uz windows. Bolje iskoristi vec postojece resenje.
[Ovu poruku je menjao mmix dana 19.05.2006. u 13:49 GMT+1]
Sloba je za 12 godina promenio antropološki kod srpskog naroda. On je od jednog
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić