pozdrav
malo matora tema ali imam vrlo slican problem a nisam bas siguran kako ga resiti da nesto ne zeznem posto nisam bas neki strucnjak za cackanje po sistemu.
zbog problema sa integrisanom zvucnom pokusao sam da odradim repair windowsa ali je instalacija zakovala na "instaling device" i racunar se restartovao i sve tako ispocetka.
kada izvadim win cd i namestim da se sistem bootuje sa hdd-a on ponovo nastavlja sa repairom i trazi win cd.
inace imam hdd od 160gb i dve particije (c:50gb , d:100gb) i sistem je bio na c.
posle ovoga sam jedino mogao da uradim kompletan novi sistem ali sam imao nekih podataka na c koje sam morao da izvucem a nisam imao drugi komp u blizini da nakacim na njega hdd.
onda sam instalirao sistem na d particiju gde inace drzim vecinu bitnijih podataka i uspeo da dodjem do podataka sa c:.
onda sam uradio ponovo novi sistem na c particiju a d: particiju formatirao i otprilike je sve doslo na normalu s tim sto su mi sad naravno svi podaci koji su bili na d: sada na c:.
naime problem je sto mi se na startupu pokazuje opcija sa biranjem dva sistema winxp (i ovaj novi i onaj stari koji je bio na d: i koji mi vise netreba).
sad kad citam ovo sto sam napisao ni ja nemogu da se snadjem,valjda ce neko moci!

i jos da kazem da posle formatiranja d: (iz windowsa) ostaje folder System Volume Information i koji ne moze da se obrise na normalan nacin (verovatno je sistemski).
ajde ljudi pomagajte kako da pobrisem ostatke ovog drugog sistema koji je bio na d: da mogu sve da vratim u prvobitno stanje a da ne zeznem nesto!
pozdrav i hvala unapred
edit: malo sam citao prethodne postove i vidim da izgleda treba procackati boot.ini fajl za ovo sto meni treba?
hoce li samo to resiti problem i kako to da odradim da ne zeznem stvar skroz?
evo kako izgleda boot.ini fajl koji se nalazi na c: pa nek mi neko oznaci sta da obrisem ako uopste treba?