Priključujem se ti se
dumbarajko...
Nadogradnja je protekla dobro, mada sam za trenutak pomislio kako se player zamrzao - ukočio (to mi je navika od računara

). To se desilo nakon što je pročitan firmware sa CD-a (verbatim CD-RW rezan sa 4x), kada je player izbacio CD. Nakon par minuta player se resetovao kako je i napisano, a jedino što sam tada primetio je da su mu zamenjene vrednosti zasićenja i obojenosti (saturation & hue). Ovo sam primetio jer mi je na player-u zasićenost (saturation) -7 umesto 0, dok je obojenost (hue)=0.
Slova su sada taman po mojoj meri, sa crnim oivičenjem, tj. sve što je navedeno u vezi titlova istina je.

Korisnički meni je takođe doživeo male promene na bolje. Bar po mom subjektivnom mišljenju, lepši je od prethodnog - sad sve zavisi od ukusa.
Evo okačio sam i konkretan rezultat nadogradnje firmvera na mom XWave-u. Pošto mi je u sobi gde je DVD player dosta mračno, morao sam da koristim blic (bez blica su slova jako blještala), nadam se da je slika koliko-toliko vidljiva.
Vredelo je čekati. Momci (i devojke-ako vas je bilo)
MNOGO vam hvala! Potrudili ste se da XWave postane vrlo konkurentan DVD player ostalima u svojoj, a bogami i višim cenovnim klasama.
Pozdrav svima.
Samo da dodam... Nadao sam se da, pošto se sada u File Browser-u vide i titlovi, da će biti moguće pritiskom na
Subtitle izabrati koji titl će ići uz sliku, ali sam se prevario.

Mislim na titlove koji se ne nalaze u istom folderu sa filmom.
Možda će to biti u nekoj novijoj verziji firmvera?

- Je s' ti normalan? Ko bre da se skida go?
- Ja ću da se skinem do pojasa...