Odradio po uputstvu kolege sa foruma
PedjaZ, sve radi OK.
Jos jednom hvala na pomoci PedjaZ!
P.S. Da ne bih otvarao novu temu,iskoristicu ovu da podelim sa vama neke stvari. Ja sam registrovan i cest posetilac foruma
elite-security (cak sam registrovao nalog ranije i od moderatora

) i na ovom forumu sam nasao pregrst odgovora na moja pitanja,bez postavljanja tema,preko iskustava drugih forumasa,pretragom...itd.
Ali mi jako smeta ovakvo ponasanje pojedinih iskusnijih korisnika,koji kao po pravilu,hoce da ti stave do znanja da oni to znaju i da je to jako prosto ali nikako da pomognu u resavanju...moguce je i da sam ja bio u zabludi za sta sluze forumi!
Dakle,postovane kolege,ja ne postavljam glupe teme za pitanja za koja mislim da mogu odgovor naci pretragom ili na nekom drugom sajtu,da ne bih trosio svoje,a ni vase vreme. Moguce je da ima i korisnika koji to rade,ali ja nisam jedan od njih.
Konkretno za ovaj slucaj,postavio sam pitanje iz razloga sto sam odavno prestao da aktivno radim ove stvari i nisam hteo da radim napamet!
U svakom slucaju, zahvaljujem se svim forumasima koji su i pokusali da budu od pomoci,na nesebicnosti i utrosenom vremenu.